Eper June-bearing: Fajták, Ültetés, Gondozás és Betegségek
Évek óta termesztettem a Honeoye fajtát, és mindig lenyűgözött, hogy mennyire bőséges termést hoz. Az első évben, amikor ültettem, a gyümölcsök édes íze és a színük annyira vonzó volt, hogy…
Évek óta termesztettem a Honeoye fajtát, és mindig lenyűgözött, hogy mennyire bőséges termést hoz. Az első évben, amikor ültettem, a gyümölcsök édes íze és a színük annyira vonzó volt, hogy…
Amikor először készítettem cserimója tejberizs almából tejberizst, nem hittem a szememnek! Az alma krémes állaga és édes íze tökéletesen illeszkedett a tejberizshez, így egy igazán különleges desszertet kaptam. Azóta mindig…
Amikor először kóstoltam a duriánt, egy barátom hozta el Malajziából. A szaga valóban megosztó, de a belseje krémes és édes volt, ami teljesen lenyűgözött. Azóta minden alkalommal, amikor lehetőségem van,…
Amikor először ültettem csicseriborsót, izgatottan vártam a növekedését. A magokat vízbe áztattam, és a tavaszi napsütésben figyeltem, ahogy szépen kibújnak a földből. A betakarítás idején pedig annyira büszke voltam, hogy…
Az első datolyaszilva ültetésem emlékezetes volt. A palánták szépen fejlődtek, de a nyári hőségben elfelejtettem öntözni őket, és a levelek sárgulni kezdtek. Ez a tapasztalat megtanított arra, hogy a növények…
A csicsóka ültetése során mindig izgalmas élmény számomra, amikor a frissen ültetett gumók elkezdenek kihajtani. Tavaly tavasszal ültettem el őket, és alig hittem el, hogy néhány hét múlva már zöld…
Egyik nyáron a csalánlevél teát készítettem, és meglepődtem, milyen frissítő íze van. Azóta mindig tartok otthon csalánt, mert nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal is. A csalán virágzásakor a méhek…
Egy különleges emlékem van a cseresznyéről, amikor gyerekként a nagymamám kertjében szedtük a gyümölcsöt. A fák alatt ülve, a napfényben csillogó cseresznyék között válogattunk, és a legédesebb darabokat kerestük. Az…
Amikor először ültettem cukkinit, meglepődtem, milyen gyorsan nőtt. A kis növények napról napra egyre nagyobbak lettek, és a szüretelés ideje alatt felfedeztem, hogy a cukkinik mennyire sokoldalúak a konyhában. Készítettem…
Amikor először kóstoltam a csillag gyümölcsöt, teljesen lenyűgözött az íze és a csillag alakja. Egy barátom kertjében találkoztam vele, ahol a saját termesztésű gyümölcsök között volt. Az édes és savanykás…
Az oldal cookie-kat használ, mert ki ne szeretné a sütiket? Segítenek személyre szabott hirdetéseket (Google AdSense) mutatni és jobb élményt nyújtani. Ha nem kéred, ne aggódj, csak pár funkció fog duzzogni. Mi nem kérünk és nem is használunk semmilyen személyes adatot, így itt biztonságosan tudsz olvasgatni ;)
Az oldal megfelelő működéséhez elengedhetetlen funkcionális cookie-kat használunk. Ezek a cookie-k biztosítják az alapvető funkciókat, például a nyelvi beállítások tárolását, és nem kapcsolhatók ki az oldal használatának biztosítása érdekében.